Vi tilbyder

HOVEDENTREPRISE

Vi leverer mange projekter i hovedentreprise. Vi har et godt netværk af faste fagentreprenører inden for alle håndværksfag, som sikrer, at de byggerier vi leverer er af høj kvalitet. Vores byggeledelse har et højt fagligt kendskab til alle håndværksfagene, og fører selv fagligt tilsyn og kvalitetssikring.

Både egen og fagentreprenørernes kvalitetssikring bliver udført i den digitale platform C-WEB, for at sikre en høj anvendelighed og sammenhæng.

TOTALENTREPRISE

Mange af vores byggeprojekter bliver opført i totalentreprise, hvor vi leverer ydelsen som projekteringsleder. De fleste af vores totalentrepriser er for NIMA A/S, men også for flere eksterne kunder.

Vi har et godt og mangeårigt samarbejde med nogle af Sjællands meste kompetente arkitekt- og ingeniørvirksomheder.

Mindre skitser og projektændringer har vi selv kompetencen til at projektere i Revit.

Fagentrepriser – egenproduktion inden for jord, beton og kloak

Vi har egenproduktion af jord, beton og kloak. Vi er overbeviste om, at det at have egenproduktion som entreprenør giver den højeste faglighed og skaber de bedste idéer og nytænkning fra vores medarbejdere.

Vi har haft egenproduktion lige siden Niels startede for 25 år siden, og vi mener at det giver en mere ægte og troværdig entreprenørforretning, at have egne håndværkere ansat.

NYBYGGERI

Vi tilbyder alle former for nybyggeri. Særligt lejlighedsbyggeri har vi optimeret fuldt ud med præfabrikerede facadeelementer, badekabiner og teknikskakte.

Det giver kortere byggetid, lavere byggeomkostninger, færre fejl og mangler samt højere kvalitet

RENOVERING

Inden for eksisterende ejendomme er vi stærke i komplicerede ombygninger og forandringer, som tagboliger, tilbygninger, påbyggede facader og altaner.

Jonas har igennem sine næsten 10 år som rådgiver inden for renovering fået et indgående kendskab til alle former for renovering, ombygning og tilbygninger.

Jonas har for sin rolle som bygherrerådgiver vundet Renoverprisen 2021 for projektet Ørsteds Haver. Læs mere på: https://renover.dk

Kontakt os
Kanneworffviuff